Mobilní telefon
+8615733230780
E-mailem
info@arextecn.com

Kanadská vláda zřizuje pracovní skupinu pro klíčové minerály

Podle MiningWeekly kanadský ministr přírodních zdrojů Seamus O'Regan nedávno prozradil, že byla zřízena pracovní skupina pro spolupráci mezi federálními provinciemi a územími, která má rozvíjet klíčové nerostné zdroje.
Kanada se spoléhá na bohaté klíčové nerostné zdroje a vybuduje celý průmyslový řetězec těžebního průmyslu a průmyslu baterií.
Není to tak dávno, co kanadská Dolní sněmovna uspořádala schůzku, na které se diskutovalo o klíčových dodavatelských řetězcích nerostných surovin a o tom, jakou roli by Kanada měla hrát v domácím a globálním ekosystému lithium-iontových baterií.
Kanada je velmi bohatá na klíčové nerostné zdroje, včetně niklu, lithia, kobaltu, grafitu, mědi a manganu, které mohou poskytnout zdroj surovin pro dodavatelský řetězec elektrických vozidel.
Simon Moores, manažer Benchmark Mineral Intelligence, se však domnívá, že Kanada by se měla zaměřit na to, jak tyto klíčové minerály přeměnit na vysoce hodnotné chemikálie, katody, anodové materiály, a dokonce zvážit výrobu lithium-iontových baterií.
Vybudování kompletního hodnotového řetězce může vytvořit pracovní příležitosti a příležitosti rozvoje pro severní a vzdálené komunity.


Čas odeslání: 15. března 2021